Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Гвинея

Имоти за продажба в Гвинея

Гвинея, официално Република Гвинея, е западноафриканска държава. Той граничи с Гвинея-Бисау и Сенегал на север, Мали на север и североизток, Кот д'Ивоар на югоизток, Либерия и Сиера Леоне на юг, Атлантическия океан на запад. Конакри е неговата столица. Други важни градове са Канкан, Лабе и Киндия.

Гвинея постига стабилен напредък в икономиката си като цяло, както и на пазара на недвижими имоти и броя на недвижимите имоти за продажба в Гвинея.

Това се дължи и на официалните закони и политики на земята, които в Гвинея, за разлика от много африкански държави, признават традиционните права на земя. Епидемията от ебола частично блокира както икономическите маневри на държавата, така и чуждестранните инвестиции към страната

Гвинея е член на Икономическия и паричен съюз на Западна Африка и в нейната столица Конакри повечето от икономическите дейности на страната са концентрирани. Икономическата и здравна криза също така неизбежно засегна инвестициите в сектора на недвижимите имоти.

Това е типичен африкански град, всъщност той е хаотичен и зает, той е напълно безопасен дори ако някои области като Мадина и Авеню де Република не се радват на добра репутация.

Ако се интересувате от намиране на имоти за продажба в Гвинея и особено в столицата, препоръчваме област Калум, където се намират повечето офиси, квартири и банки, както и района на пристанището.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 27308

За продажба Земеделска земя, Гвинея, Conakry, Conakry, Conakry

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

5000 m²
Продава парцел за строеж, а също и земеделска
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB